Mi a problémád?
Szeretnék feltölteni egy dokumentumot az eseményemre, de csak belső használatra szánt dokumentumként, amelyet a beszállítóim nem láthatnak. Hogyan tehetem ezt meg?
Megoldás
Ahhoz, hogy egy dokumentum csak belső oldalra nézzen:
- Hozd létre az eseményedet, és menj a Dokumentumok létrehozása fülre, vagy ha az eseményed már közzétett, helyezd Szerkesztés módba, és kattints a Dokumentumok fülre.
- Húzd át a feltölteni kívánt dokumentumot, vagy kattints a böngészéshez, majd kattints a „Megosztás” gombra.
- Töröld a jelölést a „Mindenkivel megosztott” jelölőnégyzet elől, jelöld be a „Belső dokumentum” jelölőnégyzetet, majd kattints a „Dokumentumok feltöltése” gombra.
- Miután feltöltötted, ezt a Dokumentumok fülön láthatod. Látni fogod mellette egy pajzs ikont, ami azt jelzi, hogy ez egy belső oldali dokumentum.
Megjegyzések
A belső dokumentumokhoz csak az esemény szervezői férhetnek hozzá. Ezeket nem osztják meg a résztvevőkkel, és nem szerepelhetnek a meghívóban vagy a résztvevőknek küldött egyéb üzenetekben.