Hogyan kezeljem azokat a felhasználókat, akik elhagyták a vállalkozást, vagy akiknek már nincs szükségük a Market Dojóhoz való hozzáférésre?

Hogyan kezeljem azokat a felhasználókat, akik elhagyták a vállalkozást, vagy akiknek már nincs szükségük a Market Dojóhoz való hozzáférésre?

Mi a problémád?

Van egy felhasználóm, aki kilépett a vállalkozásból. Hogyan deaktiválhatom a felhasználókat a Market Dojóban?

Megoldás

Ha egy felhasználó kilépett a vállalkozásból, és deaktiválnia kell, ezt a következő lépésekkel teheti meg:
  1. Jelentkezz be a Market Dojo portálodra a Superhost fiókoddal, vagy egy olyan fiókkal, amelynek engedélyt adtál a Host Group engedélyeinek módosítására.
  2. Kattintson az Admin > Host Groups menüpontra.


  1. Keresse meg a Deaktivált gazdacsoportot


  1. Bal oldalon az aktív felhasználók listája, jobb oldalon pedig a deaktivált felhasználók listája látható.


  1. Válaszd ki a deaktiválni kívánt felhasználót/felhasználókat a bal oldali listából, majd kattints a középső Hozzáadás>> gombra. Látni fogod, hogy a felhasználók most már hozzáadódtak a Deaktiváltak listájához.
  2. Kattintson a Mentés gombra