Hogyan töröljünk egy dokumentumot

Hogyan töröljünk egy dokumentumot

Mi a problémád?

Szeretném tudni, hogyan törölhetek egy dokumentumot az eseményemből. Hogyan tehetem ezt meg?

Megoldás

Az, hogy törölhetsz-e egy dokumentumot, attól függ, hogyan töltötted fel az eseményre.

Feltöltött dokumentum tárhelye
Ha törölni szeretnél egy olyan dokumentumot, amelyet te, mint szervező, vagy az egyik közreműködőd töltött fel az eseményre, a következőket kell tenned:

  1. Menj az eseményedhez, és menj a Dokumentumok fülre.


  1. Kattintson a jobb alsó sarokban található Szerkesztés gombra

  1. Ezután megjelenik egy szerkesztési lehetőség, és a dokumentumok neveinek jobb oldalán egy törlés ikon jelenik meg.

  1. Kattintson a Törlés ikonra a kívánt dokumentum mellett, majd az OK gombra a megerősítéshez.

  1. Ezután látni fogja, hogy a dokumentum eltűnik a dokumentumok listájából. Görgessen le az aljára, és kattintson a Változtatások mentése gombra.

A résztvevő közvetlenül a Dokumentumok fülre töltött fel egy dokumentumot
  1. Menj az eseményedhez, és menj a Dokumentumok fülre.

  1. Látni fogja az Ön, mint szolgáltató, és a beszállítói által feltöltött dokumentumok listáját. A feltöltött dokumentumok listáját közvetlenül a Dokumentumok fülre tekintheti meg, mivel a dokumentum nevétől balra egy „Ide feltöltve” szövegmező található.

  1. Dokumentum törléséhez kattintson a dokumentum jobb oldalán található Törlés ikonra, majd az OK gombra, amikor a rendszer kéri.



A résztvevő feltöltött egy dokumentumot egy kérdőívbe
Ha egy résztvevő feltöltött egy dokumentumot egy kérdőívbe, azt nem lehet törölni a Dokumentum fülön. Ha hibázott, és módosítania kell a dokumentumot, engedélyezheti az újbóli beküldést a kérdőíven, így módosíthatja és újra beküldheti válaszait, beleértve a feltöltött dokumentumokat is.

A dokumentum neve mellett balra található szövegmezőben láthatja, hogy egy dokumentum melyik kérdőívbe lett feltöltve.