Wat is het probleem waar je tegenaan loopt?
Ik heb een gebruiker die het bedrijf heeft verlaten. Hoe kan ik gebruikers deactiveren in Market Dojo?
Oplossing
Als een gebruiker het bedrijf heeft verlaten en u hem of haar wilt deactiveren, kunt u dit doen door de volgende stappen te volgen:
- Log in op uw Market Dojo-portaal met uw Superhost-account of een account waaraan u toestemming hebt gegeven om de machtigingen van de Hostgroep te wijzigen.
- Klik op Beheerder > Hostgroepen
- Zoek naar de gedeactiveerde hostgroep.
- Aan de linkerkant ziet u een lijst met uw actieve gebruikers en aan de rechterkant een lijst met de gebruikers die u hebt gedeactiveerd.
- Selecteer de gebruiker(s) die u wilt deactiveren in de lijst aan de linkerkant en klik op de knop 'Toevoegen >>' in het midden. U ziet nu dat deze gebruikers zijn toegevoegd aan de lijst met gedeactiveerde gebruikers.
- Klik op Opslaan