Cum gestionez utilizatorii care au părăsit afacerea sau care nu mai au nevoie de acces la Market Dojo?

Cum gestionez utilizatorii care au părăsit afacerea sau care nu mai au nevoie de acces la Market Dojo?

Care este problema cu care te confrunți?

Am un utilizator care a părăsit afacerea. Cum dezactivez utilizatorii în Market Dojo?

Soluţie

Dacă un utilizator a părăsit afacerea și trebuie să îl dezactivați, puteți face acest lucru urmând acești pași:
  1. Conectează-te la portalul tău Market Dojo cu contul tău de Superhost sau cu un cont căruia i-ai acordat permisiunea de a modifica permisiunile Grupului de Gazde.
  2. Faceți clic pe Administrator > Grupuri de gazde


  1. Căutați grupul de gazde dezactivat


  1. În stânga veți vedea o listă a utilizatorilor activi, iar în dreapta o listă a utilizatorilor pe care i-ați dezactivat.


  1. Selectați utilizatorul/utilizatorii pe care doriți să îi dezactivați din lista din stânga și faceți clic pe butonul Adăugare>> din mijloc. Veți vedea că acești utilizatori au fost acum adăugați în lista Dezactivați.
  2. Faceți clic pe Salvare