Hur hanterar jag användare som har lämnat verksamheten eller som inte längre behöver åtkomst till Market Dojo?
Vilket problem står du inför?
Jag har en användare som har slutat sin verksamhet. Hur inaktiverar jag användare i Market Dojo?
Lösning
Om en användare har lämnat företaget och du behöver inaktivera hen kan du göra det på följande sätt:
- Logga in på din Market Dojo-portal med ditt Superhost-konto eller ett konto som du har gett behörighet att ändra värdgruppens behörigheter.
- Klicka på Admin > Värdgrupper
- Sök efter den inaktiverade värdgruppen
- Till vänster ser du en lista över dina aktiva användare och till höger en lista över de användare som du har inaktiverat.
- Välj den/de användare du vill inaktivera från listan till vänster och klicka på knappen Lägg till>> i mitten. Du kommer att se att dessa användare nu har lagts till i listan över inaktiverade.
- Klicka på Spara